Budapest XII. kerület, Virányos

Eladó családi ház, Budapest XII. kerület, Virányos

Azonosító: E51309
699 000 000 Ft
450 m2
1 553 333 Ft / m2
  • 1 Nappali
  • 5 Háló
  • 5 Fürdő
Czitó Tamás
Ingatlanreferens

Leírás

XII. Virányos déli lejtőjén, gyönyörű, zöldövezeti környezetben eladó, 450 m2-es modern, egyedi stílusban, luxus minőségben épült, belső medencés családi ház, 1550 m2-es csodálatos dísznövényekkel beültetett, privát kertben.

A telek adottságai miatt, a napfényes-modern villa középső szintjén helyezkedik el a nagyméretű, átriumos elrendezésű (80 nm) étkezős nappali, nagy terasszal, konyha, két hálószoba, mindegyik saját fürdővel. Minden szobából és a nappaliból ki lehet jutni a közel 100 nm méretű déli tájolású panoráma teraszra. Ugyanezen a szinten helyezkedik el a kényelmes, (több, mint 50 nm) két autós garázs is.

Az utcaszinten helyezkedik el két hálószoba, 2 fürdő, és egy dolgozó szoba, valamint egy dupla garázs + kerti beálló.

Az alsó szinten van a kertkapcsolatos uszoda, jacuzzi, szauna, fürdő WC, hobbi szoba, kazánház - háztartási helyiség, ide csusszan le a szennyes ruha a szekrénybe rejtett ledobó csatornákon.

A belsőépítész tervezte házra az igényes burkolatok, a minőségi anyaghasználat, az átláthatóság és rendezettség, mellett a skandináv egyszerűség a jellemző. A ház energiatakarékos ellátását hőszivattyús hűtés-fűtés és napelemek biztosítják. Kertben öntöző rendszer került kiépítésre. A ház alkalmas több generáció kényelmes együttélésére is!

Kiegészítő információk

Telekméret: 
1550
Építés éve: 
1995
Parkolás: 
Garázs, Nyitott beálló
Parkolóhelyek száma: 
3
Szobák száma: 
6.0
Elhelyezkedés: 
Mellékutcában
Fűtés: 
Egyéb
Falazat: 
Egyéb
Szintek száma: 
3
Tetőtér: 
Tetőtéri
Extrák: 
  • Medence
Medence: 
Belső medence
Minden jog fenntartva © CP Ingatlan Kft.
marble digital