Nagykovácsi

Eladó családi ház, Nagykovácsi

Azonosító: K45347
349 000 000 Ft
340 m2
1 026 471 Ft / m2
  • 1 Nappali
  • 4 Háló
Czitóné Parrag Klára
cégtulajdonos, ügyvezető igazgató

Leírás

Eladó Nagykovácsi Déli fekvésű domboldalán, 2013-ban épült, 3 szintes, egy nappali 4 hálószobás, 3 fürdőszobás, intim fekvésű, különleges belső terekkel csábító, netto 235 m2 hasznos lakóterű, plusz 110 m2 pinceszintű családi villa.
Gyönyörű kertben áll, gondos tervezés eredményeként született meg ez a meleg attraktív hangulatot sugárzó elegáns otthon.
Az első lakószintet, ahol a nappali ebédlő és konyha is helyet kapott, hatalmas, kimagasló minőségű ablakok kapcsolják össze, a hatalmas teraszokkal, a szépen rendezett kerttel. Az ablakra épített lamellák nyáron kellemesen árnyékolnak, télen viszont nem állnak a fény útjába. Az épület annyira jól szeparált, hogy nincs szükség függönyökre.
Az első lakószinten dolgozó szobát is alakítottak ki, de mivel fürdőszoba is van mellette, akár vendégszobának is használható.
Az emelet második szintjén található a tágas szülői hálószoba, melyhez hatalmas terasz is tartozik. A szülői hálószobának külön fürdőszoba kapcsolata van. Ezen a szinten még találunk két gyerekszobát és hozzájuk tartozó fürdőszobát is.
A pinceszinti garázsban két gépkocsi tárolására van lehetőség. Szintén a pinceszinten található 40 m2-es, jól hangszigetelt médiaszoba, amit szabadidőszobaként is ajánlhatunk.
Ezen kívül itt kapott még helyet a kazánház, a mosókonyha, valamint a hideg tároló is.
A házat kondenzációs gázkazán fűti, a meleg vizet napkollektor biztosítja. Gondolván az esetleges gázmentes téli napokra, a tulajdonosok modern, faelgázosító kazánt is telepítettek.

Kiegészítő információk

Telekméret: 
789
Építés éve: 
2013
Parkolás: 
Garázs
Parkolóhelyek száma: 
2
Szobák száma: 
5.0
Elhelyezkedés: 
Mellékutcában
Fűtés: 
Egyéb
Falazat: 
Egyéb
Szintek száma: 
2
Tetőtér: 
Nem tetőtéri
Minden jog fenntartva © CP Ingatlan Kft.
marble digital