Budapest XII. kerület, Svábhegy

Eladó családi ház, Budapest XII. kerület, Svábhegy

Azonosító: E73369
275 000 000 Ft
320 m2
859 375 Ft / m2
  • 2 Nappali
  • 4 Háló
  • 3 Fürdő
Czitó Tamás
Ingatlanreferens

Leírás

Budapest XII. kerületében 320 nm klasszikus budai villa,1648 nm -es parkszerű kerttel, 125 éves műemlék melléképülettel, Svábhegyen eladó. A hatalmas, sík telek ideális helyen, nívós villaépületek és diplomata-rezidenciák szomszédságában található, az utak karbantartására és a biztonságra kiemelt hatósági figyelem irányul. A klasszikus vonalú villa a kertben álló, 1891-es, nyolcszögletű, eredetileg zenepavilonként funkcionáló 60 nm-es épület stílusához igazodik.
Épület nappali szintjét a tágas térérzet jellemzi, melyhez kapcsolodik a 30 nm-es terasz, a nappaliból kivezetett padlófűtés lehetőséget ad télikert megépitésére. Az emeleti hálószinten a szobák nagyméretüek saját fürdőszobákkal , gardrobokkal rendelkeznek, 14 nm lakóelőter kapcsolodik a szobákhoz.
A pinceszinten hatalmas garázs, háztartási helyiség, kazánház, illetve tárolók kaptak helyet. Külön lépcsőház vezet a személyzeti lakrészhez. Az 1992-es építésű ház 2002-ben esett át egy átalakításon, egyben új kazánt kapott, illetve felújították az elektromos hálózatot. A fűtött gépkocsilehajtót és garázs mellett két felszíni beállót is kialakítottak.
Az egykori zenepavilon változatos felhasználási lehetőséget kínál, jelenleg konyhaként működik, felső szintje a galériabeépítésnek köszönhetően társasági események helyszínéül szolgál.
A jól kialakított alaprajz sok lehetőséget kínál az épület felújításához , átépítéséhez a telek nagyságából adódóan,

Kiegészítő információk

Telekméret: 
1648
Építés éve: 
1992
Parkolás: 
Garázs
Parkolóhelyek száma: 
2
Szobák száma: 
6.0
Elhelyezkedés: 
Mellékutcában
Fűtés: 
Egyéb
Falazat: 
Egyéb
Szintek száma: 
3
Tetőtér: 
Nem tetőtéri
Extrák: 
  • Fűthető autófeljáró
  • Kertkapcsolat
Minden jog fenntartva © CP Ingatlan Kft.
marble digital