,

Eladó társasház, ,

Azonosító: K45283
180 000 000 Ft
120 m2
1 500 000 Ft / m2
  • 1 Nappali
  • 2 Háló
  • 2 Fürdő
Czitóné Parrag Klára
cégtulajdonos, ügyvezető igazgató

Leírás

EGYET FIZET, KETTÕT KAP!
Eladó Nagykovácsi déli fekvésű domboldalában, kettő de akár három generáció együttélésére kiválóan alkalmas, 3 szintes családi ház, és ugyan ezen a telken álló, egy éve épült, két szintes 75 m2-es műteremház.
A telek déli fekvésű, jól benapozott, parkosított, 788 m2-es összközműves.
A főépület kertkapcsolattal rendelkező alsó szintjét jelenleg szabadidős tevékenységre, edzésre használják. Kiválóan alkalmas egy szeparált lakrésznek (akár idős szülőnek), mert külön bejárattal, felszerelt konyhával, nappalival, fürdőszobával rendelkezik.
A fő lakóegység ugyanabból a bejárati lépcsőházból nyílik, mint az alsó szuterén. Ide belépvén napfénytől ragyogó, panorámás, teraszkapcsolatos nappaliba érkezünk. A nappalihoz szervesen kapcsolódik az ebédlő, illetve egy átadópulttal egybenyitott konyha is. Ugyanezen a szinten található még egy zuhanyozós fürdőszoba is. Két hálószoba kapott helyet a tetőtéri részben, ahonnét lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegyekre. A hálószobákhoz zuhanyozós fürdőszoba is tartozik.
A telek hátsó részére egy új beruházás keretében műteremlakás épült, melyben a jelenlegi használat szerint, egy amerikaikonyhás nappalit, két zuhanyozós fürdőszobát, két hálószobát találunk.
Az csendes, nyugodt, aszfaltozott, tökéletes otthona lehet békére vágyó családoknak, összeköltözőknek, otthon alkotóknak!Kiegészítő információk

Telekméret: 
788
Építés éve: 
2015
Szobák száma: 
3.0
Elhelyezkedés: 
Mellékutcában
Fűtés: 
Egyéb
Falazat: 
Egyéb
Szintek száma: 
2
Tetőtér: 
Nem tetőtéri
Minden jog fenntartva © CP Ingatlan Kft.
marble digital